jocs florals

jocs florals

dimarts, 9 de març del 2010

Que maco tot nevat


Aquesta vegada tothom sabia que cauria una bona nevada, ja feia dies que ho anaven anunciant, fins i tot per la tele feien gràfiques amb l’hora que arribaria, les temperatures i on cauria mes neu.

També se sap de fa molts anys que els arbres cauen quan fa vent o neva.

Altre cosa que se sap des da fa molts anys es que si cau un arbre sobre una línea elèctrica o de telefonia la trenca i deixa sense corrent a tots els que van a continuació o com ja va passar un any esdevé l’origen d’incendis de grans proporcions.

Llavors, si tot això es sap, ? per que a la que cauen quatre gotes o fa una mica de vent  ens quedem sense electricitat.
Perquè en cada onada de fred ens quedem sense calefacció, sense aigua calenta, sense electrodomèstics.
Aquestes companyies cobren el que volen, guanyen milers de milions d’euros, van a fer instal·lacions per mig mon, llavors ? per que aquí passen de tot, per que no fan un manteniment, una auditoria.
Dons per que aqui ningú els dius res.

Mireu en aquesta societat tenim unes persones que tenen la responsabilitat de que aquestes cosses no ens passin, una vegada te una disculpa dons sempre se’n donen d’imprevistos , pro es que això ja ens passa  cada dos per tres.

 No se qui son, pro el que tinc segur es que per el que a mi respecta esdevenen uns inútils incapaços de proporcionar nos els mínims d’una manera regular.
No se qui son pro ens tenen a expenses de on bufa el vent.

Ara d’excuses, d’històries i de discursos  en sentirem les que vulguis en tots els àmbits de les administracions, que en això en son uns experts, pro la propera vegada tornarem a estar en pilotes quan mes necessitem l’abric.

Val mes que ho tinguem en compte i en siguem conscients que estem sols i ens preparem, que val mes estar sols mal acompanyats com estem ara.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"Val mes que ho tinguem en compte i en siguem conscients que estem sols i ens preparem, que val mes estar sols mal acompanyats com estem ara."

Veig Albert que darrerament coincidim amb ideologia més que en altres temps. Tens raó, si ho vols ben fet, fes t'ho tu mateix. Confiar amb les administracions mai dona resultat. No hauria de ser així, doncs uns bons impostos paguem, però refiar-nos que ens ho sol.lucionaran de rès serveix.
Jo, ahir vaig tenir que tornar de Mora d'Ebre, vaig estar 8 hores a la carretera, l'autopista A7, els mossos van brillar per l'ausencia i també les maquines lleva neu, les uniques que vaig veure estaben al sud de Tarragona i rès més en quasi 150 kilometres d'autopista. Tot aquest caos va ser simplement per una total falta de previsió, per dir-ho suaument, no van començar a tirar sal o netejar les vies fins que ja va ser massa tard. Com tu dius, ara vindran excuses i culpabilització a un i l'altre, però la realitat es que tots en son culpables. El sistema democratics ens permet votar al menys dolent, però es que sembla ser que cap arriba a la categoria de sub menys dolent.

JORDI FORT

Anònim ha dit...

Hablando de nevada y sus consecuencias, no todo son maravillas, debo deciros que en Can Massuet sigue habiendo mucho gente sin luz, sin agua y lo peor de todo en casa sin poder ir atrabajar. Una vez mas y sin que nadie diga lo contrario, y no culpo al conseller Joan Saura, mas de 24 horas sin servicios esenciales. Que dice de esto nuestro Ayuntamiento, que es lo que esta pasando, que ocultan, malas instalaciones, servicios deficitarios sin mantenimiento. Como es posible que zonas concretas del nucleo no tengan luz y agua y otras si, que es lo que pasa, vecinos que pagan igual, reciben diferente. Realmente creo que quieren hacer que las personas desistan de vivir en este lugar fruto de su incompetencia.
Fecsa dice que no es su culpa, el ayuntamiento dice que me registren, el deposito del agua que hace aguas diarias, y una sensación de dejadez de funciones y responsabilidades fuera de duda.
Creo que estamos pagando nuestra insensatez de decidir vivir en un lugar que tiene kilometros de calles, se nos quiere hacer culpables de un planeamiento y una apuesta residencial que otros decidieron y otros aprovechan para recaudar. Pero que carajo debemos hacer para evitar que siga pasando este desaguisado (falta de luz, agua, etc. mas de 24 horas y sigue, son las 23 h. del dia 9 de Marzo de 2010, y insisto creo que no tiene la culpa el Sr. Saura, la tienen gente mas cercana, que hacen posible que lo cotidiano, lo diario y cercano funcione o no lo haga). Hoy los vecinos de este sector hemos decidido que llevaremos el tema a un punto que seamos atendidos, para ello si hace falta haremos mucho ruido, y esto lo pueden tener claro algunos.

Recibid un jodido saludo de rabia, frio y sediento.

Silvestre Moreno

Anna ha dit...

Pues mira Silvestre, hoy he llegado a casa a las cuatro de la tarde, ayer dormí en casa de mi hermano porque la carretera estaba cortada, tardé en llegar unas seis horas en un trayecto que se realiza en tan sólo 30'. He llamado a la policia local para preguntar qué tal estaban los accesos a Can Canyamars, me han contestado que la vía principal era transitable pero que en Can Canyamars igual había algún acceso dificultoso. Pues bien, al pasar por una de las rotondas de la B-510
había cinco operarios de las brigadas recortando las hierbas aromáticas, todos en la misma rotonda. Al llegar a Can Canyamars, en la parte más alta, había dos tramos con gruesos de nieve importantes, el coche ha derrapado un poco, pero al final ha subido. También me he marchado tres horas antes al trabajo para evitar las placas de hielo en esos tramos. Yo me pregunto:¿las brigadas municipales hoy no tenían nada más importante que hacer que recortar plantas aromáticas?...¿justamente hoy?.
¿Y si en vez de nieve se hubieran tenido que retirar pancartas?En ese caso nadie les ordenaria cortar plantas aromáticas...Ay, señor!!

Anònim ha dit...

Lo que queremos son gestores que solucionen problemas, no charlatanes que den excusas.

Ya estamos hartos de tanta boberia.

Anònim ha dit...

Políticos!!! Para qué???