jocs florals

jocs florals

divendres, 17 d’octubre del 2008

Vinga mentides

Des dal començament que es fan córrer tota mena de mentides dels membres de la junta, amb origen sempre de persones amb forts interessos contraposats als dels par cel•listes que son els nostres.

El motiu es clar, separar a la gent i apartar el focus amb la llum del veritable problema i dels seus culpables.

Hem sentit que érem uns lladres que ens quedaríem amb les quotes dels socis, que érem uns borratxins, que estàvem especulant amb terrenys, que uns membres depenien econòmicament del promotor que vetllàvem per una opció política i ara en el Cap Gros un comentari que diu que cobràvem un sou del ajuntament.

He fet el següent comentari en la pagina del cap gros per rebatre les mentides que es diuen de unes persones honorables que l’únic que els he vist fer es dedicar el seu temps a tirar endavant el projecte de tenir uns carrers com la resta de la gent.

Cosa molt greu quan no coincideix amb els interessos de cacics acostumats a fer i desfer.







“ Ni la associació de propietaris de can Canyamars ni cap dels membres de la seva junta ha rebut un cèntim del ajuntament de Dosrius ni de cap altre administració.

Per tant son totalment falses les afirmacions que es fan en aquest sentit.

Tenint al voltant de un centenar de famílies associades no esta ni inscrita en el registre d’entitats del ajuntament per el que no te ni espais en les fires d’entitats.

El que ha fet en aquets anys es empènyer a les administracions per que ofereixin una solució als greus problemes urbanístics que tenim, recollint el sentiment unanim dels veïns.

La associació de propietaris ha estat informada per l’ajuntament durant tot el procés i agraiex el gran esforç de les administracions, això no vol dir ni que trobi justa la solució ni que estigui d’acord amb les quantitats, ni en la manera de repartir-les.

No es te mes que llegir les declaracions que han fet al llarg dels anys, a les intervencions en els mitjans i les al.legacions als diferents projectes presentats per l’ajuntament.

Constatem que arribat el final del procés surten informacions falses i tendents a la divisió dels veïns .”



Agrairia que si heu sentit altres barbaritats o desqualificacions de la gent de la junta aprofitéssiu i ho féssiu saber en els vostres comentaris i anem completant la col•lecció.

7 comentaris:

Pere de Canyamars ha dit...

He afegit el meu comentari al Cap Gros
Pere Olieras - 17/10/2008 18:10:38
Sr. Ex-Votante (podría posar el se nom però no s' atreveix):
Conec personalment als membres de la Junta de propietaris de Can Canyamars. Posaría la ma al foc per ells. Si la persona que diu que han rebut diners de l' Ajuntament ho sap del cert, que ho demostri anant al Jujtat. Ja estem massa farts del "divide y vencerás" i de calumnies a persones que hi han dedicat molts dis del seu temps a tirar endevant la urbanització.
Es necesita re-estudiar el projecte i adecuarlo a les butxaques i a la realitat dels que hi vivim. I que no es dediqui ningú a la caça de bruixes sino a pencar en aquesta direcció.
Salutacions

Anònim ha dit...

uyuyui veremos como acaba todo este merde

Anònim ha dit...

La gent parla sense saber el que diu, i si a més hi ha interessos propis i d'altres, encara més.

Ens trobem en l'era de la informació on la podem contrastar i verificar, m'agradaria realitzar una pregunta: qui d'aquestes persones que critiquen s'han llegit tots els documents oficials, les al·legacions, els projectes, s'impliquen en el proces..?

costa molt poc parlar i molt actuar.

Anònim ha dit...

Difama que algo queda, esta ha sido la estrategia de mucha gente durante años,entre ellos el PP y sus amigos de la COPE. Una mentira dicha muchas veces al final se convierte en "verdad". Como dice Pere el que tenga pruebas que denuncie y sino a callar que ya esta el ambiente calentito como pa ir diciendo tonterias.
Saludos

Anònim ha dit...

Intoxicadores, a mi me han llegado a decir que sois unos intoxicadores y en una hoja que cogi en en Victor os llamaban palmeros.
Je Je.

Anònim ha dit...

esto empieza a oler mal.

L'Albert ha dit...

Estic molt agraït Pere per la teva confiança, gracies.